nederlands  Nederlands   English  English   Deutsch  Deutsch

Informatie

Dutch Dent Genius herstelt kleine schades in het plaatwerk van auto’s op een milieu, klant- en verzekering maatschappij vriendelijke manier. Onze manier van schadeherstel wordt vaak toegepast bij hagelschades en parkeerdeuken.

Metaal heeft een memorie. Door gebruik te maken van dit ‘geheugen’ is het mogelijk - na veel oefening - het plaatwerk van binnenuit te bewerken en de deuk terug te drukken.

En dit alles zonder de lak te beschadigen! 

Onze manier van werken is sneller en aanzienlijk goedkoper dan de traditionele manier van schadeherstel.

U hoeft niet bang te zijn voor kleurverschillen na het herstellen van uw schade want de fabriekslak blijft behouden.  

Uw verzekeringmaatschappij erkent deze manier van schadeherstel volledig. Door de meer dan gunstige prijs-kwaliteitverhouding bevelen veel maatschappijen deze manier van schadeherstel aan. 

Voor meer informatie over hagelschade en de verzekering, klik hier

Dutchdentgenius 01

Hoe moet je dat nu zien "uitdeuken zonder vervolgschade"

Neem het blikje, zoals bij frisdranken word gebruikt. Als u een klein deukje daar in drukt, kunt u met wat behendigheid dit deukje terug uitdeuken, zonder dat de lak op een dergelijk blikje beschadigd. Dit soort deukjes is te vergelijken met een deukje in uw auto. Het heeft alles te maken met de "MEMORY" van het metaal.

U kent dit wel. U gaat de auto wassen en bemerkt een deukje wat daar nog niet was. Dit soort vervelende deukjes en deukjes door natuurgeweld, bijvoorbeeld kastanje of hagelschaden kunnen via de methode uitdeuken zonder spuiten worden hersteld. Geen spuiten geen verlies van lakgarantie, geen dagen lang in een leen auto, geen hoge rekeningen.

Logo dutchdentgenius